Tandartsenkliniek.nl zorgt voor de beste mondzorg. We hebben twee klinieken, een in Zoetermeer en een in Rijswijk. Wij staan bekend omdat we ons volledig qua aandacht op de cliënt storten en wij helder communiceren met onze cliënten. Bent u bang voor de tandarts? Bij ons is dat niet nodig! De tandartsen kliniek zorgt voor de hoogste kwaliteit aan mondzorg door vakbekwame tandartsen met de meest recente kennis op het gebied van tandheelkunde. Je voelt je meer thuis dan in een praktijk door onze huiselijke sfeer en tevens staat de cliënt volledig centraal. Wij zijn een van de hoogst aangeschreven tandartsen van het land. De specialistische kennis bij ons is breed. Ze zijn vakbekwaam in verschillende tandheelkundige technieken. 

We zijn op beiden locaties speciaal gespecialiseerd in kinderen en jeugd, mensen met angst voor de tandarts, het zetten van implantaten, cosmetische ingrepen op tandheelkundig gebied, orthodontie en endologie. Onze tandartsen zijn vriendelijk en geduldig met de cliënt. Belangrijk in Nederland in de zorgsector is een BIG-registratie. Dit keurmerk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid in de zorg. Onze behandelaren beschikken alleen over een BIG-registratie. Tevens zijn onze praktijken netjes aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Orale Implantologie. Deze vereniging zorgt voor scholing en training waardoor tandartsen zich blijven ontwikkelen en daarnaast komt deze vereniging ook op voor de belangen van de tandartsen. Innovatie in de mond en tandheelkundige zorg heeft bij ons een voorsprong. Wij werken met de meest moderne technieken om uw gebit optimaal te behandelen. 

Onze teamleden staan voor uw klaar. Ons team bestaat uit verschillende specialisten die beschikken over de juiste kennis, opleiding en diploma’s. Tandarts – Implantoloog Drs. Mounir el Battioui Msc heeft een studie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Hij houdt zich bezig met gebitsrenovatie. Zijn specialisatie ligt onder andere op het gebied van implantaten. Dit zijn kunsttanden die vastgroeien aan het eigen bot in de kaakholte. Zo vormen ze een geheel met uw eigen gebit. Hij is opgeleid om met angstige mensen om te gaan en ethisch verantwoord te handelen. Mounir beschikt over een grote dosis empathie en geduld. Zo kan iedereen van jong tot oud bij hem terecht. Ook heeft Mounir verschillende buitenlandse cursussen gevolgd op het gebied van orthodontie. Naast gebitsrenovatie beschikt hij dus over kennis en expertise op het gebied van beugels plaatsen. 

Een ander teamlid is Saïda el Harbachi Msc. Zij heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze richt zich op esthetische tandheelkunde. Daarnaast heeft ze alle moderne innovatieve technieken in huis die nodig zijn bij moderne tandheelkunde. Hierbij zijn er nog vele andere teamleden met elk een eigen specialisme of een combinatie van specialisaties.